De website 'Project station Blankenberge' geeft u alle info over de werken en bereikbaarheid tijdens de opwaardering van de Blankenbergse stationsomgeving

Automobilisten

In het najaar zijn we gestart aan de herinrichting van de Kerkstraat. Deze zal in maart zijn laatste fase ingaan. Alle werken aan de infrastructuur zijn uitgevoerd en op heden dient enkel de toplaag, belijning en de definitieve geleiding geplaatst te worden. Deze werken zullen een tweetal weken in beslag nemen en zullen uitgevoerd worden in de periode van 29/02/16 tot 25/03/16.

 

De werken zullen grote invloed hebben voor de automobilist gezien het verkeer afkomstig van Zeebrugge de Kerkstraat niet zal kunnen gebruiken en een omleiding dient te volgen naar het centrum om via de K. Deswertlaan en de Zuidlaan opnieuw op hun gebruikelijke traject te komen.

Het verkeer afkomstig uit richting Brugge zal zijn gebruikelijke weg kunnen volgen.

We hopen de hinder tot de minimum te beperken, maar vragen u ook om bijzonder aandachtig te zijn voor alle werfverkeer die aan het verkeer zal deelnemen. Zeker ter hoogte van de werf in- en uitritten zal iedereen attent moeten zijn.

 

 

De treinreiziger en/of toeristen kunnen gebruik maken van de nieuwe parking “centrum”. De Kiss en Ride blijft op zijn vertrouwde stek aan het tijdelijk station totdat de werken in Kerkstraat afgelopen zijn. De treinreizigers kunnen nog steeds gebruik maken van een gereserveerd deel van de parking tussen tijdelijk station en spoor waarvoor tickets kunnen gekocht worden aan het loket van de NMBS. 

Volg je graag de vorderingen van project station Blankenberge?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte!